Voicehealing & Lichttaal

Het loslaten van spanningen en blokkades, het activeren van het zelfgenezend vermogen en bewustzijn verhogen.

Voicehealing & Lichttaal is een vorm van energie (hoge frequentie) dat zich uit in klank middels zang en praten. Het is de expressie van mijn ziel. Net zoals een schilder iets op een doek zet, zo geef ik de energie vorm in klanken, woorden en zang.
Qua klank is het heel variërend en kan klinken als native american-zang, engelenzang of universeel gesproken taal.

  • Het is een taal, vrije zang die niet begrepen hoeft te worden, omdat de energie ervan haar werking doet. Het komt binnen in ons hart.
  • Het is energetische informatie waarvan onze ziel, hogere zelf en lichaamsbewustzijn weet wat het hiermee mag doen. Ook al ben je niet bekend met de ziel of hogere zelf, is dat geen probleem. Jouw hart weet dit wel.
  • Het kan worden toegepast als healing, om bv. blokkades en spanningen los te maken, maar ook om opgeslagen informatie in ons lichaam te activeren. Ons lichaam heeft een celgeheugen, waardoor er veel informatie in ons lichaam en DNA aanwezig is.

Ongeacht of je wel of niet op de hoogte bent van het nieuwe bewustzijn op aarde en de energetische verschuiving die er plaatsvindt, ons lichaam en bewustzijn past zich hierop aan. Middels lichttaal (alsook massage en healing) kan het lichaam in trilling verhogen, waardoor we ons ook beter gaan voelen en meer in balans zijn. Zo zal er meer liefde (de hoogste energie die er is) door ons ervaren worden en kunnen we meer in liefde leven.
Hoge trillingen/frequenties ervaren we wanneer we gelukkig zijn, liefde voelen, in vertrouwen zijn, er overvloed is, vrij zijn van het verleden of blokkades, oude patronen, angsten, zorgen en twijfels.
Lage trillingen zijn dus ongelukkig zijn, depressie, boosheid, angsten, zorgen, twijfels, ruzie, oorlog, oordelen etc.
Zo hebben we tegenwoordig meer toegang tot bepaalde kennis en wijsheid waardoor wij sneller ons verleden of bepaalde patronen kunnen oplossen en de lage trillingen uit ons systeem halen. We mogen meer in een positieve en liefdevollere omgeving leven, maar ook dit in onszelf ervaren.

Ook een voicehealing geeft ontspanning, inzicht, inspiratie, verlichting en verruiming. Het is een kwestie van zelf ervaren, daar ieders ervaring uniek is.

Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van geschreven lichttaal. Het zijn symbolen en tekens, met ieder hun eigen informatie.

Artiest onbekend