LICHTbegeleider: een Lichtsessie ‘Healen met Licht’.

Update 2019: een sessie ‘Healen met Licht’ is in naam gewijzigd naar ‘Terugkomen bij Jezelf’.
Oktober 2018: na het afronden van een jaaropleiding Inca Sjamanisme, wordt een sessie ondersteund met sjamanistische werkwijze.

=============================================================================================================

April 2017.
Wat houdt een Lichtsessie ‘Healen met Licht’ in en wat doe ik als LICHTbegeleider?

Lichtenergie is een zeer hoge frequentie oftewel trilling. Daar stem ik mij op af. Ik Geleid deze energie/informatie (doorgeefluik) en Begeleid jou tijdens de sessie; vandaar de naam LichtBegeleider. Daarin maak ik ook verbinding met jou als persoon. Dit maakt het trouwens ook mogelijk een Lichtsessie op afstand te doen.

Tijdens een Lichtsessie maak ik contact met een hoger bewustzijnsniveau en je Hogere Zelf en door reading zie en krijg ik boodschappen door. Middels deze boodschappen kan ik jou van informatie voorzien welke op dat moment bedoeld en van belang is.
Zo kun jij tot inzichten komen, maar het is ook mogelijk dat je hierdoor heling ontvangt of mag ontvangen op verschillende soorten niveau’s. Denk aan fysiek, emotioneel, geestelijk, sociaal, relationeel, spiritueel, energetisch of vrijwel alle niveau’s die er op dat moment mogen zijn.

Een sessie werkt ontspannend, inspirerend, helend, transformerend, verlichtend en verruimend. Er kan dus heel veel gebeuren en dat al in één sessie!
Je kan zonder intentie een Lichtsessie aangaan, want dat wat van belang is en jouw dient, zal vanzelf aan bod komen.
Het mag natuurlijk wel, maar het is niet nodig. Het thema dat (hoognodig) kenbaar en besproken mág worden, laat zich vanzelf zien.

LICHTbegeleider: een Lichtsessie ‘Healen met Licht’
Kristel: “Jij bent gedreven en ging er voor meer dan 100% in, met als specialisatie de Drum en Voice Healing! Wat een rijkdom Geniet van je nieuw verworven kennis dat nu al zo vertrouwd is. Ik voel me dankbaar dat ik jou mocht begeleiden tot LICHTbegeleider. Jij bent de Sprankelheid en enorm Krachtig in Licht. Super mooi!”

Naast gediplomeerd Sabaaydi Wellness Masseuse, ben ik nu ook gediplomeerd LICHTbegeleider!

De LICHTopleiding heb ik gevolgd bij Kristel van Deursen. Mijn diploma heb ik mogen ontvangen op Healing Garden 2017.
“Wauw, wat was dat een mooi cadeau om daar te mogen ontvangen! Super bedankt Kristel voor deze mooie opleiding. Enorm dankbaar voor wat ik heb mogen ervaren en leren en enorm dankbaar om als LICHTbegeleider óók via deze weg mensen mag helpen en begeleiden!”

Wil je meer informatie of heb je interesse in een Lichtsessie of wil je een Lichtsessie op afstand, neem dan gerust contact met me op.

Hieronder een aantal recensies van mensen die al een Lichtsessie ‘Healen met Licht’ hebben ervaren:

“Ik heb het ervaren als iets heel bijzonders! Wat Dayenne ziet en de inzichten die zij doorkrijgt sluiten heel goed aan bij situaties hoe ik ze ervaar of zie. Zeker de moeite waard, alleen al de ervaring an sich is heel speciaal, buiten de intentie die iemand graag zou willen plaatsen.”
“Onbekend met Lichtsessies maar open minded bij Dayenne geweest. In no time kon ze me zaken aangeven die verwerking nodig hadden. In de dagen erna heb ik meerdere inzichten mogen ervaren en mede daardoor is een mooi proces in werking gezet.
Dank voor de mooie beleving en begeleiding. Integer en veilig.
Succes met iedereen die je nog in je leven mag begeleiden. Ze boffen maar met zo iemand.”
“Direct bij aanvang viel er een onzichtbare maar desondanks toch voelbare, fluwelen deken over mij heen. Met mijn ogen gesloten ervaarde ik een Lichtbron om mijn hoofd heen, deze was voor aanvang van de sessie niet aanwezig. Tijdens de sessie ervaarde ik o.a. druk in mijn onderbuik en uitstraling naar mijn linker been, welke tijdens de behandeling geheel werd weggenomen.
De sessie is rijk aan informatie, met een overvloed aan liefde. Mijn energie niveau was opgeschoond en bijgetankt.
Dayenne is een mooi, zuiver en krachtige poort/kanaal.”
“Ik heb het als heel prettig ervaren, kwam vrolijk en blij naar buiten”.
Onderstaande Lichtsessie is op de afstand gegeven.
“Golven komen over benen en buik sterker wordend naar boven
zoo emotioneel pfff.. Wat een hoop verdriet zat en zit er nog, dit moet nodig opgeruimd worden.
Hoofdpijn zakt weg en de emo verdwijnt als sneeuw voor de zon. Wat een aparte ervaring, het is weer gewoon. Alles is prima. He t is oke, voelt rustig.
Er word aan de buik gewerkt. Ook dat gaat uiteraard heftig.
Ik voel dat er veel wordt weggenomen wat verlichting geeft en
ik voel me moeër worden.
Ik ben jaren te ver door gegaan. Nooit rust voor mij. Ik word gerust gesteld, ik mag gaan slapen. Zo moe en ik val in een diepe slaap.
Vanmorgen voelde ik me eindelijk eens uitgerust bij t opstaan
Ik wil jou heel hartelijk danken voor deze healing. Ze kwam er net zo “tussen” door. Het heeft me inzicht gegeven, steun ervaren en bevestiging gekregen. Er mag zijn wat er nu is.
Lieve lieve dayenne dank je wel voor deze healing en ervaring!”