Over mij…Dayenne


Hallo prachtig, lief mens. Mijn naam is Dayenne Hoofwijk. Sinds juni 2016 heb ik mijn eigen massagepraktijk in ontspanningsmassages en healing opgestart, genaamd Dayessage. Afgeleid van DAYEnne en maSSAGE.
Ik wilde graag mijn naam hierin verwerkt hebben, omdat het ook míjn manier van masseren en behandelen is. Een stukje van mijzelf delen, omdat dit is wie ik ben met mijn talenten en kwaliteiten. Handelen vanuit het hart; met liefdevolle aandacht voor de klant. Het is meer dan “zomaar een ontspanningsmassage”. Hierover lees je meer onder het kopje DAYESSAGE.
Dayessage staat voor liefde en bewustzijn verspreiden vanuit het hart. Het is dan ook mijn passie om mensen bewust te laten worden van hun innerlijke wereld en ze te begeleiden en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.


Wat hieraan vooraf ging…

Mijn leven is iets anders verlopen dan menige om mij heen. Ik heb best wat vervelende situaties meegemaakt in het leven, desalniettemin heeft het mij heel veel geleerd. Precies dat wat ik nodig had om te kunnen groeien.
Doordat ik al vrij jong bewust in het leven stond, kon ik leren van deze situaties en van het leven zelf. Zo zijn er levenslessen, maar ook kleinere ‘lessen’. Voor mij is de aarde een leerschool om ervaringen op te doen.
Hierdoor ben ik als persoon gegroeid en ontwikkeld tot wie ik nu ben en kan, mag en wil ik de opgedane en verkregen wijsheid, kennis en levenservaringen delen. Om anderen van zichzelf bewust te maken, waardoor groei en ontwikkeling mogelijk is. Mijn natuurlijke kwaliteiten en talenten pas ik hierbij toe binnen mijn praktijk, maar ook in mijn leven.
Naast de massagepraktijk, is de praktijk ook gegroeid naar een bewustwordingspraktijk. Het masseren en bewust maken wordt als combinatie toegepast bij Dayessage. Zo kun je ook terecht voor een healing of een consult ‘Terugkomen bij Jezelf‘.

In 2004 heb ik de opleiding ‘Fysiotherapie’ gevolgd, maar niet kunnen afmaken. Vanuit deze opleiding is het masseren mij goed bij gebleven en ook de nodige kennis over het lichaam.

Van 2004 tot 2007 heb ik de opleiding apothekersassistente gevolgd en 12 jaar als apothekersassistente in een apotheek gewerkt.

Van 2010-2013 heb ik naast mijn werk de opleiding ‘Toegepaste Psychologie’ gevolgd. Echter ook deze helaas niet kunnen afmaken door omstandigheden. Wederom wel kennis meegenomen die nog steeds toepasbaar is.

Eind 2015 kwam opeens het masseren weer aan bod. Om me heen merkte ik dingen op die met massage te maken hadden. En ik weet niet waarom, maar iets in mij zei…ik ga een eigen massagepraktijk beginnen! Ik wil er voor de mensen zijn en iets in beweging zetten. Mensen helpen, mensen begeleiden, ondersteunen en dus ook masseren.
Zonder veel na te denken heb ik een massagetafel gekocht en begon ik te masseren voor vrienden en familie. Dit voelde zó goed! Voor het eerst in mijn leven dát gevoel in MIJN HART, iets wat ik echt met PASSIE doe en wil doen. Ik besloot snel cursussen te volgen bij Sabaaydi Massage Opleidingen te Geldrop.
Ondertussen heb ik meerdere cursussen gevolgd en afgerond in 2016, waarbij ik ook het diploma heb mogen ontvangen van Sabaaydi Wellness Masseur. Mijn ontspanningsmassages zijn terug te vinden onder het kopje: MASSAGE.

massagepraktijk voor ontspanningsmassages
Sabaaydi Wellness Masseur diploma
Leergierig…

In het kader van een leergierige ziel te zijn (ontdekken, groeien, leren) ben ik in 2017 de LICHTopleiding gaan volgen.
Deze opleiding heb ik met goed behaald voltooid! Ik ben nu ook gediplomeerd LICHTbegeleider.

LICHTbegeleider: een Lichtsessie ‘Healen met Licht’
Diploma ‘LICHTbegeleider’ ontvangen op Healing Garden 2017

Update 2018: dit jaar ook een de jaaropleiding Inca Sjamanisme gevolgd en afgerond met de naam: ‘The Path of the Wounded Healer’.
Update 2019: gestart met een jaarprogramma ‘Spiritual & Sacred Mentorship‘ en de opleiding ‘BewustzijnsCoach’ (diploma behaald).

Zoals je leest…ik ben nogal een bezig bijtje. Ik ben van jongs af aan leergierig en nieuwsgierig geweest en nog steeds! En dat brengt mij vele mogelijkheden die ik mag ervaren in mijn leven.

Wat mag je van mij en mijn praktijk verwachten? Naast het ontvangen van een heerlijke ontspanningsmassage of healing, mag je ook je hart luchten of vragen om advies. Ik begeleid en ondersteun graag je ontwikkeling in het bewust worden en bewust zijn van wie jij bent! Je authentieke Zelf.

Vanuit mijn hart heet ik je welkom in mijn praktijk. Ervaar en geniet van het moment! ❤

Een warme hartegroet,
Dayenne