Over Dayessage

Dayessage ~ Massage- en Bewustwordingspraktijk.

Healing & BewustZijn, Coaching & Counseling.
Liefdevolle aandacht voor de ander. Om de ander te ondersteunen in de ontwikkeling en groei van zichzelf.

Dayessage is een praktijk in energetische ontspanningsmassage¹ met ondersteuning van verschillende soorten healing²´³ gevestigd in Echt, Midden-Limburg. Het is een praktijk met méér dan alleen massage (geen erotische massage). 

Als Masseuse & Healer, Coach & Counselor begeleid en ondersteun ik je op je pad van bewustwording. Ik ga intuïtief en energetisch te werk en kennis, wijsheid en levenservaring wordt gedeeld om je bewuster te maken van jezelf en je eigen mogelijkheden. Om tot inzicht te komen dat jij je eigen healer bent. 
Het doel binnen de praktijk is ontspanning en bewustwording in een aangename sfeer. Voor groei en ontwikkeling van jezelf. 

Naast massage kun je bij mij ook terecht voor klankhealing (drum, zang, lichttaal) of een Healing Light Sessie (counseling & coaching consult).
Klankhealing stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Jouw lichaam weet zelf wat het nodig heeft en geeft dit aan. Door de vibraties en klanken komen blokkades los en energie vrij. Een klankhealing werkt o.a. ontspannend, inspirerend, geeft energie en balans.
Middels lichttaal komt er informatie vrij die delen van en in je (energetisch) lichaam activeren en ontspanning geven.

In een Healing Light Sessie gaan we samen je hulpvraag bespreken en behandelen. We werken samen naar de kern toe om zicht te krijgen op het probleem of de klacht. Vanuit hier bouwen we op en gaan we stapsgewijs verder. Ik begeleid en ondersteun je in jouw proces en de ontwikkeling die je maakt. Hierdoor kom je weer terug bij jezelf en in je kracht. Je zult meer energie ervaren en in balans komen. 

Ik ontvang je van harte welkom in mijn praktijk.
Belangrijk: de praktijk is aan huis en bevindt zich op de 1e verdieping. Mocht je slecht ter been zijn, overleg dit van te voren. Zo kan ik met je meedenken in de mogelijkheden.

Een warme hartegroet, Dayenne

¹ Gediplomeerd Sabaaydi Wellness Masseur.
² Gediplomeerd LICHTbegeleider.
³ Gecertificeerd Sjamanistisch Healer.
Lichtwerker.
Counseling & Coaching.