Healing Garden 2017.

JAAAAAAA!!! Dit jaar ben ook ik aanwezig bij de Healing Garden 2017 te Zeewolde op 12, 13 & 14 mei!

Neem een bezoekje aan Healing Garden en vind mij terug in de Wellness Area: Body, Mind & Spirit bij Dayessage.

Heb je behoefte aan ontspanning, inzichten en/of healing? Bij mij is het allemaal mogelijk. Als LICHTbegeleider sta ik in contact met de Bron. Middels communicatie op een hoger bewustzijnsniveau in ‘Healen met Licht’, zijn inzichten en heling op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau mogelijk.
Ook kun je je laten meevoeren met de klanken en vibraties tijdens een drumhealing of voicehealing. Welke energiek, krachtig, inspirerend en liefdevol zijn.
Of kom voor een heerlijke energetische ontspanningsmassage of behandeling. Laat je heerlijk baden in een liefdevol bad van energie of gewoon even lekker ontspannen. Er kunnen ook warme kruidenstempels gebruikt worden tijdens massage.
Werken vanuit mijn hart, daar sta ik voor. Puur, zuiver en liefdevol!

Ik hoop je snel te zien! 😉
In Licht en Liefdevolle groetjes, Dayenne 💚🌟❤

healing garden