Events, Acties & Inspiratie

Drum & Voicehealing

As 12 & 16 juni verzorg ik een drum- & voicehealing bij Sauna Top Alivio te Horn.

Wil jij een dagje sauna combineren en optimaal genieten? Meld je aan bij Top Alivio Saunacentrum

drum & voicehealing
Net zoals de klanken van klankschalen werken ook de klanken van drum en zang door op ons lichaam, geest en ziel. Alles wat geluid is, heeft een bepaalde trilling. En deze trilling activeert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Omdat ons lichaam een krachtig meetinstrument is, vertelt het ons precies hoe we ons van binnen voelen. Het lichaam weet dus wat het met deze trillingen kan doen om gezond te blijven op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

Via de drum en mijn stem spreek en zing ik wat ik voel. De klanken en melodieën ontstaan vanzelf. Door de healing kunnen blokkades in je lichaam oplossen, disbalans herstellen of emoties voelbaar worden. Iedere emotie en gevoel dat zich aandient is oke. Of dit nu verdriet, boosheid, euforie, geluk of liefde is.
Het mag er allemaal zijn.
Jij mag er helemaal zijn.
Een drum en voice healing geeft ontspanning, inzicht, inspiratie, helderheid, verruiming of verlichting. Het werkt door op 4 lagen namelijk: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Woensdag 12 juni:
sessie 1: 13:00 uur tot 14:00 uur.
sessie 2: 15:00 uur tot 16:00 uur.

Zondag 16 juni:
sessie 1: 13:00 uur tot 14:00 uur.
sessie 2: 15:00 uur tot 16:00 uur.

De sessie vindt plaats boven in de rustruimte en duurt ongeveer 1 uur.
Gun jezelf deze mooie ervaring.
kosten € 5,- (excl. sauna-entree)

Ik heet je van harte welkom.

Een liefdevolle groet,
Dayenne Hoofwijk

Goddelijkheid.

Je bent altijd verbonden met je oneindige stroom goddelijke begeleiding. Kalmeer even en laat deze je bewustzijn binnenstromen. Stel je een lichtpuntje voor in de kern van je hart – zie hoe je uitgroeit tot een gouden vlam. Voel de prachtige warmte die golven van ontspanning door je heen zendt. Dit is je licht van liefde, een begeleidende aanwezigheid die altijd bij je is. Sta je wezen toe om in deze ruimte uit te rusten. Vertrouw erop dat dit licht je kent en altijd je waarheid en essentie onthult.

goddelijkheid

Wens.

Als we aan de rand van een wensput staan, gooien we er muntjes in in de hoop dat er iets in ons leven zal veranderen. Heb in plaats van te wensen de moed om in de wensput te duiken. Duik in uw diepten en u zult de rijkdom van uw ziel vinden. En als u weer opduikt in al uw pracht, is alles veranderd.

wens

Vlam van inspiratie.

Met logica kom je van A naar B, maar fantasie brengt je overal.

Je hebt op het ogenblik een rijke fantasie en je voelt je binnenkort dan ook geïnspireerd om iets nieuws te beginnen. Als je put uit de oneindige creatieve kracht die je bezit, zullen zich nieuwe mogelijkheden ontvouwen. Sta open voor nieuwe ideeën. Denk buiten de kaders, maar neem niet alles te serieus. Maak van deze tijd een leuke verkenningsreis. Houd contact met je innerlijke kind, de ware kunstenaar binnen in je. Er zal een idee bij je opkomen dat zal leiden tot een zeer vervullende toekomst. Probeer de komende dagen te ontspannen. Hoe meer je ontspannen bent, hoe gemakkelijker alles zal gaan. Breng wat tijd in de natuur door en voel haar rijke, helende energie. Deze tijd kan een verkenningsreis vol romantiek worden, een boeiende en magische tijd.

vlam van inspiratie

AFFIRMATIES
* Ik bezit een oneindige creatieve kracht.
* Ik ben geïnspireerd door het leven.
* Mijn ogen en hart zijn open.
* Ik sta open voor nieuwe ideeën.
* Ik sta in verbinding met mijn innerlijke kunstenaar.

Niet wat je verwacht.

niet wat je verwacht

Vandaag ben je misschien niet in staat om het wonder dat je bent te zien of te voelen – een beperkte overtuiging of patroon van binnen bedekt de waarheid in je. Iemand of iets zal je leven binnenkomen en je wonder en waarheid naar je weerkaatsen. Misschien is het vermomd als iets waar je niet van houdt, want we zijn heel goed in het opmerken van iets dat ons irriteert. Weet dat de kern van iedere ervaring LIEFDE is. Laat het dus allemaal op je afkomen. Je bent veilig. Verzet je niet en gebruik je vrije keuze en wil om je te richten op wat goed voelt. Je staat op het punt om het prachtige WONDER van de liefde te voelen.

Symbolen.

Symbolen zijn de taal van het universum, ons onderbewustzijn en het collectieve onderbewustzijn. Als u verder komt op uw levenspad, is datgene wat u opvalt een teken voor uw hogere Zelf om te genezen, in balans te komen en te genieten van uw leven. U hebt het vermogen uw eigen signalen en symbolen te lezen en te begrijpen. Dit is uw geheime taal, uw wijze leidraad die u wijst in de richting van uw dromen en wensen.

Symbolen

Als u begrijpt en accepteert, worden de fluisteringen van uw hart luider en krijgt u informatie in verschillende vormen en op manieren die u kunnen verrassen. U zult deze informatie echter herkennen door hoe ze u laat voelen. Misschien voelt het als tintelingen of als een weten dat u op dat moment niet kunt verklaren of begrijpen; hoe dan ook, het voelt betekenisvol.

Meditatie van vier.

Ga rustig zitten en sluit uw ogen. Adem vier tellen in, vier tellen uit en pauzeer vier tellen. Herhaal dit vier keer en open dan uw ogen. Als u dit vier keer per dag en gedurende vier dagen doet, zult u zich lichter gaan voelen.
De vibratie van vier veroorzaakt een gevoel van retraite, orde, balans. Net als bij een vierkant is alles dat erop wordt gebouwd gelijkmatig verdeeld.

Vier inspireert u om uw fundamenten, uw overtuigingen en uw angsten te reinigen, niet door ze weg te gooien, maar door iets nieuws te creëren. Richt u op wat goed voelt, dan zullen alle negatieve vibraties wegvallen door gebrek aan aandacht en uw hoogste pad zal zich op magische wijze onthullen.

meditatie van vier

Meditatie.

Meditatie is een creatief proces. Het is niet iets dat we doen of moeten leren. Het is gewoon een verbinding terug naar wie u bent. Het wordt een actie genoemd, omdat het u traint om afgestemd te zijn, gewoon te zijn.
Op een moment waarin alles toegestaan is, komen en gaan gedachten en gevoelens zonder dat u er verbinding mee maakt. In meditatie, op dit toestaande, gemakkelijke, geweldloze niveau beseft u misschien dat er aspecten van uzelf zijn die u mag genezen of erkennen.

Wees Uzelf, want u bent PRACHTIG!
meditatie