Dayessage

Dayessage – een Healing Massage. Pure ontspanning.

De Dayessage in een nieuw (multidimensionaal) jasje. Waar deze eerder een klassieke massage van het hele lichaam was, is zij nu puur intuïtief.
Subtiele, zachte aanrakingen ondersteund met lichttaal en klank. Lichttaal is een vorm van informatie voor het lichaam, zodat het lichaam in energie kan verhogen en het bewustzijn verruimt en vergroot. Tijdens het pulsen (subtiele golvende en schuddende bewegingen) wordt lichttaal toegepast, zodat spieren meer kunnen ontspannen. Naast lichttaal worden ook sjamanendrum, oceandrum, klankschalen en edelstenen gebruikt.
Op energieniveau wordt de massage bekrachtigd en ontspanning tot een dieper niveau gebracht. Deze is volledig voelbaar in lichaam en geest. Omdat het een massage op multidimensionaal niveau is, kan er een healing ontstaan, een reis worden gemaakt en onszelf als hele wezen ervaren.

Een Healing Massage is PURE ONTSPANNING, werkt helend en geeft een betere doorstroming van energie. Er wordt gemasseerd met warme olie en lavendelgeur.

drum, klank, edelsteen

LET OP: het lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Dit betekent dat het lichaam het vermogen heeft om verstoringen e.d. zelf te herstellen om zodanig gezond te blijven op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Als doorgeefluik van energie, kan ik hierin ondersteunen. Jij en je lichaam bepaalt of iets mag loskomen of oplossen. Bij aanhoudende klachten wordt een arts of therapeut geadviseerd.

De Dayessage duurt 60 minuten.