Dayessage

Dayessage – een Healing Massage. Intuïtief. Pure ontspanning.

De massage bestaat uit subtiele aanrakingen, strijkingen en pulsen (subtiele golvende en schuddende bewegingen) gecombineerd met eenvoudige massagetechnieken. Lichttaal en klank maakt deze massage uniek.

Hoe ziet zo’n massage eruit?
Zodra de persoon op de massagetafel ligt wordt er eerst contact gemaakt door de handen op de rug te leggen, ter hoogte van het hart en de stuit. Om de persoon in de ruimte, maar ook in het lichaam aan te laten komen. Om van de (drukke) buitenwereld, ook naar binnen te kunnen keren. Een soort hallo zeggen in fysiek contact, maar ook van hart tot hart contact maken.
Vervolgens ontvang ik verschillende informatie. Ik voel (heldervoelend), ik weet (helderwetend), ik hoor en zie informatie (helderhorend, helderziend).
Deze 4 kwaliteiten pas ik toe tijdens de massage. Zo weet en voel ik wat waar gebeurd en waar ik met mijn handen naar toe mag op het lichaam. Welke bewegingen en massagetechnieken ik dien te maken.
Alles bij elkaar is dit intuitief masseren; vanuit gevoel. Zo ontstaat er altijd wat nodig is, omdat de persoon (het bewustzijn, de ziel, het onderbewuste, het lichaam) met mij “communiceert”. Dit klinkt misschien bijzonder, spannend, raar of misschien wel eng.
Vergelijk het met mensen die van nature (kwaliteiten, talenten) goed piano kunnen spelen, schilderen, hoogbegaafd zijn, dansen technisch zijn etc. Zo zijn er ook mensen die hooggevoelig zijn. Die bepaalde voelsprieten net iets meer hebben dan anderen en het als een kracht/talent/kwaliteit toepassen.

De massage kan ondersteund worden door Lichttaal. De klanken van lichttaal hebben een helend effect, opdat het oude energie (emoties, spanningen e.d.) uit het lichaam haalt en ruimte maakt voor nieuwe energie. Hierdoor stroomt energie beter door ons lichaam heen, welke merkbaar is doordat we ons lichter en fitter voelen. Ook meer geaard en aanwezig in het lichaam. Het is mogelijk dat er vanuit deze massage een Healing ontstaat. De Dayessage Intuïtieve (Healing) Massage is hiermee thuiskomen in ons lichaam.

Verder kan de massage ondersteund worden met edelstenen en de klanken van sjamanendrum, oceandrum en klankschalen.

Vanuit een holistische benadering wordt de Dayessage behandelmassage toegepast. Bij emotionele pijnen geeft dit veel verlichting en helderheid. We bespreken eerst de klachten om deze helderheid te creëren en richting de kern te werken. Vanuit deze helderheid, start de massage.
Je wordt bewust gemaakt van je eigen spanningen, gevoelens, emoties, je lichaam en hoe dit alles met elkaar in verband staat. Dit geeft veel inzichten; welke bevorderend werken om spanningen e.d. effectiever los te kunnen laten.
Deze behandelmassage duurt 90 minuten.

dayessage

LET OP: het lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Dit betekent dat het lichaam het vermogen heeft om verstoringen e.d. zelf te herstellen om zodanig gezond te blijven op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Jij en je lichaam bepaalt of iets mag loskomen of oplossen. Bij aanhoudende klachten wordt een arts of therapeut geadviseerd.