Dayessage

Dayessage – een Healing Massage. Intuïtief. Thuiskomen in je lichaam.

De massage bestaat uit subtiele aanrakingen, strijkingen en pulsen (subtiele golvende en schuddende bewegingen) gecombineerd met massagetechnieken. Lichttaal en klank maakt deze massage uniek en bijzonder.
Het is niet zomaar een massage. Absoluut één massage van een hoge frequentie.
Omdat er gemasseerd wordt in een hoog trillingsveld, gaat de massage zeer diep. De Dayessage werkt door op 5 niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.

Hoe ziet zo’n massage eruit?
Zodra de persoon op de massagetafel ligt wordt er eerst contact gemaakt door de handen op de rug te leggen, ter hoogte van het hart en de stuit. Om de persoon in de ruimte, maar ook in het lichaam aan te laten komen. Om van de (drukke) buitenwereld, ook naar binnen te kunnen keren. Een soort hallo zeggen in fysiek contact, maar ook van hart tot hart contact maken.
Vervolgens neem ik verschillende informatie waar. Ik voel (heldervoelend), ik weet (helderwetend), ik hoor en zie informatie (helderhorend, helderziend).
Deze 4 kwaliteiten pas ik toe tijdens de massage. Zo weet en voel ik wat waar gebeurd en waar ik met mijn handen naar toe mag op het lichaam. Welke bewegingen en massagetechnieken ik dien te maken.
Alles bij elkaar is dit intuitief masseren; vanuit gevoel. Zo ontstaat er altijd wat nodig is, omdat de persoon (het bewustzijn, de ziel, het onderbewuste, het lichaam) met mij “communiceert”. Dit klinkt misschien bijzonder, spannend, raar of misschien wel eng.
Vergelijk het met mensen die van nature (kwaliteiten, talenten) goed piano kunnen spelen, schilderen, hoogbegaafd zijn, dansen technisch zijn etc. Zo zijn er ook mensen die hooggevoelig zijn. Die bepaalde voelsprieten net iets meer hebben dan anderen en het als een kracht/talent/kwaliteit toepassen.

De massage wordt ondersteund door Lichttaal. Lichttaal is een expressie van mijn ziel, van mijn multidimensionale Zelf. Deze taal voel je en begrijp je in je Hart, niet vanuit je hoofd.
Mijn Lichttaal bevat hoge frequenties, coderingen en activaties. Dit wordt ontvangen door jouw bewustzijn, je ziel en in je energieveld. Het zelfgenezend vermogen weet precies wat het hiermee mag doen.
Jouw vibe, jouw frequentie neemt toe. Je Unieke Zelf wordt wakker.

Lichttaal heeft ook een helend effect, opdat het oude energie (emoties, spanningen e.d.) uit het lichaam haalt en ruimte maakt voor nieuwe energie. Hierdoor stroomt energie beter door ons lichaam heen, welke merkbaar is doordat we ons lichter en fitter voelen. Er ontstaat meer ruimte en je bent meer geaard en aanwezig in je lichaam.
Het is echt thuiskomen!

Verder kan de massage ondersteund worden met edelstenen en de klanken van sjamanendrum, oceandrum en klankschalen.

De Dayessage Intuïtieve Healing Massage mag niet onderschat worden en hierdoor zal er tijd besteedt worden aan het integreren en delen van informatie en het aanwezig zijn in het hier.
Er wordt gezorgd voor thee of water.

dayessage©
Deze afbeelding heeft auteursrechten en mag niet gebruikt worden .
Dayessage©

LET OP: het lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Dit betekent dat het lichaam het vermogen heeft om verstoringen e.d. zelf te herstellen om zodanig gezond te blijven op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Jij en je lichaam bepaalt of iets mag loskomen of oplossen. Bij aanhoudende klachten wordt een arts of therapeut geadviseerd.