Coach & Healing

healing dayessage

Wat is healing?

Vanuit sjamanistisch standpunt is healing iets anders dan genezen¹. Een healing gaat vaak samen met een genezing, al geeft genezing zelden healing. Genezen ligt op de weg van de geneeskunde, waarbij symptomen worden behandeld, terwijl healing een gezonde levensstijl schept door de oorzaak van het lijden en de ziekte aan te pakken en een betekenisvolle bestemming te creëren.
De westerse geneeskunde geneest het lichaam, de psychologie behandelt de psyche; healing verzorgt de ziel en het wezen, je essentie. Vanuit je essentie gezien werkt healing door op energetisch, spiritueel, geestelijk, emotioneel en fysiek vlak. Het geeft balans in je leven. Het is een goede ondersteuning naast de reguliere geneeskunde.

Een healer geneest niets; we zijn allen onze eigen healer. We zijn zelf verantwoordelijk voor verandering.

Wat ik doe als BewustZijnsCoach is jou ondersteunen en begeleiden in het bewust maken, bewust worden en bewust zijn van jezelf en je thematiek. Dit geeft inzichten, werkt ontspannend, transformerend, inspirerend, verlichtend en verruimend. Hierdoor groei en ontwikkel je je.

Soorten healing.

In mijn praktijk kun je terecht voor de sessie ‘Terugkomen bij Jezelf‘, een klankhealing (drum, zang, klankschaal, lichttaal) of behandelmassage Dayessage of Chi-Wit. Meer info hierover vind je onder de kopjes.
Zoals boven beschreven, werkt een healing op verschillende niveau’s. We kijken samen hoe we jouw hulpvraag kunnen behandelen, zodat hierin weer balans komt.

The wound is the place where the Light enters you – Rumi.

¹ Alberto Villoldo – Afdalen in je ziel.