Chi-Wit massage

Chi-Wit massage; zorgt voor flexibiliteit in je leven.

chi-wit massage

De Chi-Wit massage is gericht op de rug, schouders en nek. Daarbij worden de benen gemasseerd en wordt er afgesloten met een voetmassage.
Het geeft een hele diepe ontspanning en is dus erg goed voor spanningen in de rug, nek en schouders.

De massage werkt door op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau. Zo kan er door stress en andere oorzaken veel spanning, pijn en moeheid opgebouwd zijn. We kunnen ons hierdoor minder flexibel voelen. Door de rug, schouders en nek te masseren, kan de spanning minder worden en losgelaten worden.

De wervelkolom, onze levensboom (Chi-Wit), is een punt waar veel zenuwen bij elkaar komen. Deze zenuwen staan weer in verbinding met de rest van het lichaam. Door hierop te masseren, kan er een betere doorstroming ontstaan van energie door de wervelkolom. Dit heeft een gunstig effect op de organen. Hierdoor ontstaat er rust en balans.
Om in balans te blijven, is het van belang dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Hierdoor gaat onze levensenergie vrijer stromen.

chi-wit massageBij een holistische en energetische benadering kan het als een healingsmassage ingezet worden, zodat het ook bij emotionele pijnen veel verlichting en helderheid kan geven.

De Chi-Wit Massage duurt 60 minuten.