Chi-Wit massage

Zorgt voor ontspanning in je lichaam en leven.

chi-wit massage

De Chi-Wit massage richt zich op de rug, schouders en nek. Het is een volledige massage, waarbij ook de benen en voeten worden gemasseerd. Hierdoor ervaar je een diepe ontspanning op meerdere vlakken.

We ervaren allemaal wel eens stressvolle perioden. Hierdoor bouwt zich veel spanning, pijn en moeheid op in ons lichaam, wat er ook voor zorgt dat we minder flexibel zijn. Door deze gebieden te masseren, kunnen we spanningen e.d makkelijker loslaten.

De wervelkolom, onze levensboom (Chi-Wit), is een punt waar veel zenuwen bij elkaar komen. Deze zenuwen staan weer in verbinding met de rest van het lichaam. Door hierop te masseren, ontstaat er een betere doorstroming van energie door de wervelkolom. Dit geeft een gunstig effect op de organen en creëert meer rust en balans.
Om in deze balans te blijven, is het van belang dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Waardoor onze levensenergie vrijer stroomt.

chi-wit massageVanuit een holistische benadering wordt de Chi-Wit behandelmassage toegepast. Bij emotionele pijnen geeft dit veel verlichting en helderheid.
We bespreken eerst de klachten om deze helderheid te creëren en richting de kern te werken. Vanuit deze helderheid, start de massage.
Je wordt bewust gemaakt van je eigen spanningen, gevoelens, emoties, je lichaam en hoe dit alles met elkaar in verband staat. Dit geeft veel inzichten; welke bevorderend werken om spanningen e.d. effectiever los te kunnen laten.
Deze behandelmassage duurt 90 minuten.