Over Dayessage

Massage-, Coach- en Bewustwordingspraktijk.

Bewustmaken van jezelf en je lichaam.

Voor de ‘gewone’ ontspanningsmassages, maar ook de diepgaandere massages.
Als Holistisch Masseuse & BewustzijnsCoach maak ik je bewust van jezelf, je lichaam, spanningen, gevoelens en emoties en begeleid en ondersteun ik je op dit pad van bewustwording. Het doel binnen de praktijk is ontspanning en bewustwording in een aangename sfeer. Voor groei en ontwikkeling van jezelf. 

Naast massage kun je bij mij ook terecht voor klankhealing (drum, voicehealing, lichttaal) of een sessie ‘Terugkomen bij Jezelf’.
Klankhealing stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Jouw lichaam weet zelf wat het nodig heeft en geeft dit aan. Door de vibraties en klanken komen blokkades los en energie vrij. Een klankhealing werkt o.a. ontspannend, inspirerend, geeft energie en balans.
Middels lichttaal komt er informatie vrij die delen van en in je (energetisch) lichaam activeren en ontspanning geven.

In een coachsessie ‘Terugkomen bij Jezelf’ gaan we samen je hulpvraag bespreken en behandelen. We werken samen naar de kern toe om zicht te krijgen op het probleem of de klacht. Vanuit hier bouwen we op en gaan we stapsgewijs verder. Ik begeleid en ondersteun je in jouw proces en de ontwikkeling die je maakt. Hierdoor kom je weer terug bij jezelf en in je kracht. Je zult meer energie ervaren en in balans komen. 

Dayessage is een praktijk in Massage-, Coaching en Bewustwordingspraktijk¹ gevestigd in Echt en Susteren, Midden-Limburg.
Belangrijk locatie Echt: bevindt zich op de 1e verdieping. Mocht je slecht ter been zijn, overleg dit van te voren. Zo kan ik met je meedenken in de mogelijkheden.
Per oktober 2019 nu ook op locatie Europarcs Hommelheide te Susteren.

¹ Gediplomeerd Sabaaydi Wellness Masseur;
Gediplomeerd BewustzijnsCoach;
Gediplomeerd LICHTbegeleider;
Gecertificeerd Sjamanistisch Healer.